Image

Werken bij

Image

Werken en leren

Ligt jouw hart bij het werken in de zorg? Werk je graag op een prachtige, groene locatie in een klein, gezellig team en houd je van afwisseling qua werkzaamheden? Houd onze vacatures dan goed in de gaten!

Vacatures

Begeleider Groepsopvang (0-24 uur)
Klik hier voor de volledige vacature


Vrijwilligers

Wil jij graag vrijwilliger worden bij Op de Mózik?

Er is een grote groep vrijwilligers die zich inzet voor de gasten van Op de Mózik. Daar zijn wij heel trots op! Zij leveren een belangrijke bijdrage rondom de zorg die wordt geboden. Het vrijwilligerswerk is heel divers; van het maken van een wandeling tot het doen van spelletjes of ondersteunen bij woonvragen (o.a. boodschappen, huishouden) en verzorgen van activiteiten.

Momenteel zoeken wij nog heel specifiek naar de volgende vrijwilligers:

- Chauffeur:
Voor onze gasten begint een dag bij Op de Mózik met de rit naar de zorgboerderij. Wij zoeken chauffeurs die graag autorijden en onze gasten willen ophalen in de gemeente Deurne, Meijel, Asten of Someren.

- Kok (op dinsdag):
Dagelijks eten onze gasten een warme maaltijd. Vindt u het leuk om te koken voor een groep mensen?

- (Groente)tuinman of -vrouw:
Onze locatie beschikt over een grote tuin met een tuinkas en een moestuin. Heeft u groene vingers en vindt u het leuk om de basisstructuur van de tuin uit te zetten en heeft u plezier in het onderhouden van de tuin? Als vrijwilliger bent u van harte welkom!

- Timmerman:
Bent u graag met hout bezig en vindt u het leuk om creatief bezig te zijn? Wij bieden graag de ruimte èn gereedschap aan producten tot stand kunnen worden gebracht waar de gasten mee aan de slag kunnen gaan.

Beschikt u over specifieke kwaliteiten? Kunt u bijvoorbeeld goed zingen, heerlijk bakken, nagels lakken, wandelt u graag of heeft u een hobby waar u iets over kunt vertellen? U kunt ook eenmalig of af en toe vrijwilligerswerk voor ons doen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen met 077-3746814 of mail naar info@opdemozik.nl

Stageplaatsen

Er zijn verschillende soorten stageplekken bij Op de Mózik. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Je kunt Op de Mózik rechtstreeks bereiken voor vragen of om een kennismaking in te plannen. Dat kan telefonisch, via Whatsapp of per e-mailbericht.